Home Cultura COMUNICAT BALL DE GEGANTS

COMUNICAT BALL DE GEGANTS

576
0
Benvolgudes amigues i amics del Ball de Gegants de Torredembarra, volem informar-vos que la campanya de mecenatge per ajudar a la construcció dels nous gegants finalitza divendres 26 de juny.
L’entitat ha decidit continuar amb el projecte dels nous gegants malgrat les circumstàncies en les quals ens hem trobat a causa de la pandèmia de COVID-19, possiblement el desenvolupament del projecte serà més complicat d’assumir del previst, però amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i els diferents patrocinadors i mecenes, ho aconseguirem i la Torre tindrà els nous gegants tan desitjats en aquests moments tan complicats.
Per això aprofitem aquest comunicat per a animar-vos a participar del projecte i entrar en la història de la nostra vila, ja que els mecenes formaran part de la vestimenta de la geganta i això quedarà per sempre!
Vols fer un regal diferent, però a la vegada molt original…? Posa el nom de qui vulguis a la roba de la geganta per sempre amb una donació de 100 €. Les donacions es poden fer a la Floristeria Pupi Flors del carrer Joan Güell, n° 13, de Torredembarra.*
Amb el teu Suport ho aconseguirem!
Visca els Gegants de la Torre!!

*Ass. Ball de Gegants de Torredembarra*