Home Presentació

Presentació

Des de l’any 2001, El Mònic de la Torre és un periòdic mensual dedicat a la informació i opinió que genera l’actualitat social i política del municipi de Torredembarra.

El Mònic és una publicació editada en català dedicada Imatge de la ciutat de Torredembarraa la població de Torredembarra, per bé que puntualment recull informacions d’altres poblacions properes i que poden ser d’interès pels habitants de la vila.

 

 

Mitjà de comunicació independent, plural i obert a tothom, i el que té més presencia i és més conegut.

El Mònic, amb una tirada d’entre 5.000 i 7.000 exemplars mensuals, es distribueix porta a porta pel centre de Torredembarra i en llocs concrets del municipi on nImatge il·lustrativa de El Mònic de la Torreo arriben altres publicacions com els barris de Baix a Mar i Clarà; i les urbanitzacions de Sant Jordi, els Munts, la Marítima Nord, etc. També es reparteix en altres municipis del Baix Gaià com són Altafulla, Creixell, la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès i Roda de Berà.
Gràcies a l’alt nivell de difusió, El Mònic de la Torre s’ha consolidat com el mitjà més eficaç i rendible per a fer arribar notícies, opinions i missatges publicitaris al més ampli conjunt dels ciutadans de Torredembarra i comarca.

Aquest 2016, El Mònic de la Torre inicia una nova etapa que coincideix amb la celebració del seu 15è aniversari.