Home Agenda Junts per Catalunya presenta als 8 primers de la llista a Torredembarra

Junts per Catalunya presenta als 8 primers de la llista a Torredembarra

776
0

Si ja fa mesos que es va presentat com a cap de llista de Junts per Catalunya – Torredembarra a Xavier Suárez, avui el comitè local de Junts, ha fet extensiu mitjançant aquest comunicat, una part dels membres de la candidatura que juntament amb el candidat ja presentat concorreran a les properes eleccions municipals que es duran a terme el dia 28 de maig de 2023.

Aquesta candidatura ha estat elaborada per un comitè tècnic local, tenint en compte els criteris necessaris per la captació de perfils vinculats al teixit associatiu, social i empresarial torrenc, i amb un ampli coneixement en diferents camps d’acció professionals i formatius, per tal de donar resposta a tots els reptes de present i futur que ha de assolir Torredembarra com a municipi.

Així doncs les següents persones i perfils per ordre de posicionament en la mateixa candidatura son:

La Jovita Baltasar té 32 anys i és economista, treballa en una assessoria des de fa més de 10 anys. La seva vocació és l’organització d’actes, i és per això que va realitzar un màster en organització d’esdeveniments, actualment, és la coordinadora local de Junts per Torredembarra, forma part de la junta de l’Associació de Veïns de Baix a Mar on en l’actualitat és la vicepresidenta, i és tresorera de l’Associació d’Amics del Carnaval. És una persona molt implicada i amb ganes d’aportar noves idees i projectes perquè Torredembarra esdevingui un motor econòmic i es posicioni en un destí líder cultural i turístic.

El Marc Solé és enginyer tècnic en informàtica de sistemes i professional del sector des de fa més de 20 anys. Torrenc de naixement i pare de dues criatures. Durant anys va portar el nom de Torredembarra i el de Catalunya arreu del món, com a campió d’Espanya, amb el ball esportiu i de competició. Actualment, és el cap de colla de l’Associació Ball de Gegants de Torredembarra. Li agrada jugar a pàdel i dedicar temps a la família i als amics. Un jove amb energia, iniciativa, que estima el poble i les seves tradicions. Amb il·lusió i dedicació vol fer de la Torre un poble per a tots.

La Lidia Julià és enginyera Técnica en telecomunicació i Técnica superior en sistemes informàtics i de telecomunicació. Amb la seva vocació per ensenyar va fer un màster en formació del professorat d’educació Secundària. Fa vuit anys que exerceix i actualment està a l’ INS Ramon de la Torre. Gran amant dels animals i també de l’esport, practica CrossFit. Forma part de la colla de gegants de Torredembarra des de fa 10 anys, actualment n’és la tresorera. És una persona molt propera, resolutiva, familiar i treballadora.

El Joan Maria Busquets té 52 anys es activista cultural a Torredembarra, essent membre de entitats com la Virgilia, els Nois de la Torre, el Club de Futbol Sala Torredembarra i l’Associació de pessebristes de Torredembarra. Una persona molt proactiva, amb una gran vocació de servei per el municipi que estima i les seves tradicions, la cultura i l’esport.

La Marta Caballé té 25 anys i és mestra d’educació infantil i primària. Ha participat durant molts anys en diversos elements del seguici del poble. Des del patatuf fins a les pastoretes, passant pel ball de diables, els bastoners i l’àliga. Actualment, és sòcia dels Nois de la Torre. El seu temps lliure el dedica a formar-se en el món de l’educació i a Crossfit.

El Abel Solé té 33 anys, Torrenc de tota la vida igual que la seva família. Amb 18 anys va començar com autònom d’una empresa de pintures i porta 7 anys fent d’empresari. És una persona estimada i molt propera a la gent, actiu i treballador . Li agraden molt els animals, l’herpetología (rèptils) i l’esport: patinatge en línea, spartan i anar al gimnàs. Un jove nascut a Torredembarra que vol una millora del seu poble i perquè esdevingui un dels millors per a tots.

La Mariona Giralt és mestra d’Educació infantil i primària i exerceix la seva professió per vocació des de fa més de 30 anys. Durant 8 cursos va treballar a l’escola Antoni Roig de Torredembarra i des de en fa més de 20 que està a l’escola Molí de Vent com a mestra d’Educació Infantil. Durant 10 anys va ajudar com a voluntària a l’Associació de Propietaris dels Munts. Actualment és sòcia i membre de la Junta d’Omnium Cultural del Tarragonès. En les seves estones lliures li agrada molt llegir i escoltar tota classe de música. Però, el que sobretot vol ara és que Torredembarra esdevingui una de les poblacions conegudes no només per la seva bellesa paisatgística, sinó també per la seva cultura i el seu bon fer.