Home Política VALE PINO ENTERRA EL CATALANISME DE SOLÉ AL PSC

VALE PINO ENTERRA EL CATALANISME DE SOLÉ AL PSC

474
0

Poques sorpreses a la llista del PSC a Torredembarra envers els noms que havien transcendit en les darreres setmanes i que s’ha donat a conèixer de manera oficial després d’haver estat votada per unanimitat en l’assemblea local, que es va reunir aquest dissabte al vespre a la nova seu de campanya, situada al carrer d’Antoni Roig.

S’hi van congregar una vintena de militants i simpatitzants; encara que es va fer evident l’absència d’alguns dels representats dels postulats catalanistes del partit i que en el darrer mandat han estat representats per Jordi Solé. Solé, que va ser el darrer cap de llista l’any 2015, no va estar present a la reunió ni forma part de la candidatura que acompanyarà a Valeriano Pino en els comicis municipals del proper 26 de maig. Aquest fet, evidència un trencament amb el posicionament que en els darrers quatre anys havia definit el PSC local.

Pino ha escollit perquè l’acompanyin a dos pesos pesants del partit a Torredembarra; l’actual primera secretaria de l’executiu local, Maria del Carmen Martín Framit i al regidor de governació i 5è tinent d’alcalde, José García González.

De fet, fins el darrer moment, s’havia especulat en la sortida de la vida política de García que està sent investigat pel jutjat del Vendrell en diverses causes derivades de la seva gestió al capdavant de la policia local.

En quart lloc, hi ha un dels fitxatges de Pino per l’actual candidatura, Angie Muñoz Mejías. Qui va tancar la llista en les darreres eleccions, Matias Redondo Sainz anirà en cinquena posició i Somaya El Asri serà sisena.

Un històric del partit, Luís Usero Mora tancarà la llista.

Llista cremallera

El PSC presenta enguany una llista crellamera, on hi ha nou homes i vuit dones. S’ha de dir que nou d’ells ja van formar part de la llista del partit l’any 2015, el que representa una renovació de gairebé el 50%.

És la següent:

 1. Valeriano Pino Lara
 2. María del Carmen Martín Framit
 3. José García González
 4. Angelica Muñoz Mejías
 5. Luís Matías Redondo Sainz
 6. Somaya El Asri
 7. Manel Álvarez Martí
 8. Gemma Garcia Cuartero
 9. Ginés Rodríguez Merino
 10. Rosario Aranda Vargas
 11. Arturo Sánchez Miranda
 12. María Felicia Moreno
 13. Manuel Campomanes
 14. Silvia Ros Alarcón
 15. Javier Doblado Molina
 16. Josefa Díaz Sánchez
 17. Luís Usero Mora