Home Portada Un ferit greu al cremar una embarcació d’esbarjo al Port Esportiu

Un ferit greu al cremar una embarcació d’esbarjo al Port Esportiu

1608
0
Ensurt al Port Esportiu de Torredembarra on al voltant de 2/4 d’1 d’aquest diumenge s’ha incendiat una embarcació d’esbarjo al Pantalà número 3, per causes encara desconegudes.
A resultes de l’accident, el propietari de la embarcació ha resultat ferit greu amb cremades de 1r grau i, segons les primeres informacions, ha estat traslladat d’urgència a l’Hospital Santa Tecla, amb la previsió de que haurà de ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.
A part de l’embarcació on s’ha originat l’incendi, el foc ha afectat en menor mesura a una segona embarcació i no s’ha propagat més per la ràpida actuació de les persones que es trobaven en aquell moment en el lloc, que han intentat atruar les flames amb extintors i han mogut altres embarcacions.
En l’extinció hi estan prenent part fins a sis dotacions de Bombers, la Policia Local i la Guardia Civil.

(Fotos: Policia Local)

Actualització: Degut a la gravetat de les cremades, el ferit ha estat traslladat directament a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona amb helicòpter.

Té cremades de 1r grau a les mans, les cames i el rostre.

Tot i que en principi no hi ha hagut fuita de combustible s’ha activat el Pla d’Emergència del Port Esportiu i s’han col·locat les barreres flotants de manera preventiva.

El foc s’ha donat com a extingit a les 14:00 h.