Home Portada UN CAS DE COVID-19 A L’IES RAMON DE LA TORRE ACTVA EL...

UN CAS DE COVID-19 A L’IES RAMON DE LA TORRE ACTVA EL PROTOCOL DE REALITZACIÓ DE PCR

1627
0

Quan no fa ni dues setmanes que es va iniciar el curs escolar en la nostra població, s’ha donat a conèixer el primer cas positiu de COVID-19 entre la comunitat educativa d’un dels nostres centres.

Per aquest motiu, s’ha activat el protocol de realització de proves PCR a l’Institut Ramon de la Torre entre els alumnes de la classe de 2n del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa.

Un cop fetes les proves, només els alumnes d’aquest grup han de fer quarantena. La resta de familiars que conviuen en el mateix domicili han de fer vida normal, extremant les mesures de seguretat fins el resultat de les PCR.

Crida a la calma

Des de la Direcció del Ramon de la Torre es fa una crida a la calma atès que s’està actuant segons els protocols establerts pels Departament de Salut de la Generalitat. Això sí, es demana que s’extremin les mesures preventives en l’àmbit social, per tal de continuar amb el rigor amb què s’està treballant.

3 positius i 6 Alumnes confinats al CEIP Molí de Vent

No obstant això, una situació similar es dóna al CEIP Molí de Vent on, segons la pàgina web del Departament d’Educació, hi ha 3 casos positius de Covid-19 entre l’alumnat i un total de 6 alumnes confinats.

Segons ha pogut confirmar el Mònic, els positius es van detectar abans de l’inici del curs escolar i aquests alumnes encara no s’han incorporat a l’escola.

També al CEIP l’Antina hi ha 2 alumnes confinats, però cap cas positiu.

La resta de centres estan lliures de Covid-19.

A nivell de Catalunya, hi ha 4 centres confinats i un total de 789 grups, que representen un total de 16408 persones confinades entre alumnat, docents i personal extern. Els casos positius confirmats són 1504 (1314 alumnes; 181 docents i 9 personal extern).