Home Portada Es traslladen al dia 7 els actes amb motiu Dia Internacional de...

Es traslladen al dia 7 els actes amb motiu Dia Internacional de les Dones

512
0

La convocatòria d’una vaga feminista aquest proper 8 de març  ha comportat el canvi de data en els actes commemoratius de celebració del Dia Internacional de les Dones, que habitualment se celebra el mateix dia 8 de març.

Així doncs les celebracions es duran a terme el dia 7, donant així suport a la vaga general feminista prevista per al mateix dia 8. Aquesta commemoració tindrà com a acte institucional la Lectura del Manifest el dimarts 7 de març, a les 13 h, al Pati del Castell.

En el vessant més social, des de la Regidoria d’Acció Social s’han programat un seguit d’actes per aquell mateix dia 7 que es duran a terme a la Biblioteca: a les 11 h, xerrada i passi de documental: “Què podem dir de la igualtat?” a càrrec d’Ester Martínez (psicòloga) i Cèlia Ruiz (advocada) del SIE Tarragona. Per la tarda, a la mateixa Biblioteca, tindrà lloc de 16 a 18 h, la projecció del documental “Las maestras de la República” dirigit per Pilar Pérez Solano, guanyadora del Goya 2014 al millor llargmetratge documental. Posteriorment, es realitzarà un cine fòrum a càrrec de: Neus Roig Saiz, secretària d’Eleccions i Afiliació de la FESP; Mar Vázquez Oliveros, secretària d’Igualtat i d’Afers Socials de la UGT de Tarragona i delegada territorial del Baix Penedès i Hélène Arcelin Zabal, tècnica d’ocupació de la UGT i col·laboradora de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.

A les 17.30 h, i dirigit a la canalla, es durà a terme una sessió de contacontes i taller de manualitats basat en els contes de la col·lecció “Petita & Gran”, a càrrec d’Elisabet Subirats Fosch.

D’altra banda, la Regidoria d’Esport i diverses entitats esportives, proposen participar a la “X Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2018”, que convoquen conjuntament el Consell Esportiu del Tarragonès i l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal del Tarragonès, amb un ventall d’activitats força atractiu que pot ajudar a dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col·lectiu de joves i dones. En aquest enllaç, podeu consultar totes les activitats previstes: https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/