Home Política TORREDEMBARRA FA TARD I NO SURT A LA FOTO

TORREDEMBARRA FA TARD I NO SURT A LA FOTO

816
0

Ajuntaments i ens turístics de la Costa Daurada renoven l’acord per promocionar-se a l’Estat i a l’estranger sota el paraigua de la Diputació

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d’aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l’acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona, institució que promou aquesta participació en esdeveniments turístics juntament amb l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha assistit a la signatura del conveni juntament amb el president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer, i els representants dels ajuntaments i les entitats públiques i privades signants.

Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt de 287.000 euros (un 20% més que l’anterior), compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit) i MITT (Moscou, Rússia). I quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona), a més de la fira Mercat d’Escapades, al centre de Barcelona.

Enguany han rubricat el 14è conveni els ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Priorat Enoturisme, l’Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner específic amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l’Ebre.

Solé no surt a la foto

Un any més, Torredembarra ha signat el conveni amb la Diputació. Curiosament, però, a la foto oficial no apareix cap representant del municipi. Segons ha pogut constatar El Mònic Digital, el motiu ha estat que el regidor de Turisme, Jordi Solé, ha fet tard.

No és el primer cop que Solé es perd una foto oficial. L’any 2016, es va generar una agra polèmica perquè el regidor no sortia en cap fotografia a la Fira Fitur de Madrid. Tot i que, hi havia anat en representació del municipi algunes veus del propi govern van dubtar de l’assistència del regidor a l’esdeveniment.

Des de llavors,  Torredembarra ha limitat molt la seva participació en fires i congressos.