Home Portada Torredembarra se suma a la celebració del Dia Internacional de les Dones

Torredembarra se suma a la celebració del Dia Internacional de les Dones

761
0

Aquest 8 de març, Torredembarra organitza diversos actes amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.
En el vessant més social, la Regidoria d’Acció Social i el SIAD organitzen un Cinefòrum a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, el dia 8 de març, a l’aula de formació, amb la projecció de la pel·lícula “Dos días, una noche”, de Jean-Pierre i Luc Dardenne. Montse Salazar, psicòloga del SIAD i Helene Arcelin, secretària d’ocupació i formació de la UGT seran les encarregades de moderar el debat posterior.
Institucionalment, a les 13 h, es farà al Pati del Castell, la lectura del manifest a càrrec de la Corporació Municipal.
També, des de la Regidoria d’Esport es proposa participar a la “VIII Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2016”, que convoquen, conjuntament, el Consell Esportiu del Tarragonès i el Consell Comarcal del Tarragonès i que es desenvolupa gràcies al suport de diferents institucions, entitats i persones d’arreu de la nostra comarca.
Amb un ventall d’activitats força atractiu que pot ajudar a dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col·lectiu de joves i dones, com també de la vessant de l’esport en família. A Torredembarra s’han previst les següents activitats:
Durant la setmana de celebració del Dia Internacional de les Dones, ús gratuït a les dones de les pistes de tennis i pàdel. Es recomana trucar abans per informar-se de l’estat de les pistes i/o reservar-les. Per fer una reserva, s’haurà de trucar de 9 h a 22 h a la recepció del Club de Tennis: 692 048 066.
El mateix dimarts 8 de març, a la Piscina Municipal de Torredembarra (Zona Esportiva Municipal) es realitzaran classes d’Aiguagim, de 10 h a 11 h i d’11 h a 12 h, organitzat per la Regidoria d’Esport. Per inscriure’s és necessària la confirmació prèvia, directament a la instal·lació o enviant correu electrònic a piscina@torredembarra.cat.
El diumenge 13 de març d’11 a 13 h, també es farà una Trobada de Tennis Platja a Baix a Mar.