Home Agenda Torredembarra presenta un programa de Nadal adaptat a la situació sanitària Els...

Torredembarra presenta un programa de Nadal adaptat a la situació sanitària Els Reis d’Orient canvien la cavalcada per l’entrega de regals a les cases

203
0

Celebració amb prudència i seguretat. Amb aquesta premissa han treballat diferents regidories de l’Ajuntament de Torredembarra per oferir un calendari d’activitats de Nadal adaptades a l’actual situació d’emergència sanitària per la Covid-19. Cal destacar l’organització de l’arribada dels Reis d’Orient al municipi. No serà possible dur a terme la tradicional cavalcada però els Reis es traslladaran a les cases dels infants d’entre 2 i 10 anys que ho demanin per fer entrega dels regals.

Programa d’activitats:

•    De l’11 de desembre al 4 de gener

Gimcana dels aparadors de Nadal de Torredembarra.
Amb 52 comerços participants. Tota la informació: ow.ly/lwdg50CEmdB

•    Dissabte 12 i dissabte 19 de desembre, d’11 a 13 h i de 17.30 a 19 h.

Tió Traginer

Es tracta d’una activitat itinerant. El tió traginer passejarà pels carrers de la Vila repartint il·lusió i alegria entre els infants.

•    Dissabte 12 de desembre: d’11.30 a 13.30 h i de 17 a 19 h.
Dissabte 19 de desembre: d’11.30 a 13.30 h.
A la pl. Mn. Joaquim Boronat.

Taller de tions de Nadal

Un taller màgic, de tions de fusta, on l’infant podrà personalitzar el seu tió de Nadal. Se li proporcionarà a cada participant un tros de fusta d’alzina o roure preparat per al seu muntatge i un sobre individual, prèviament desinfectat, amb tot el material necessari per a desenvolupar l’activitat.

Inscripció prèvia a l’envelat de Turisme, situat a la pl. Mn. Joaquim Boronat. Preu : 1 €

•    28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener

Casal de Nadal “Gaia, els follets i les fades”

Per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inscripció gratuïta fins al 21 de desembre i places limitades. El casal s’organitzarà en dos blocs, el primer correspon als dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i es realitzarà al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 17 a 20 h. El segon bloc serà els dies 4 i 5 de gener del 2021, a la Sala Gran del Casal Municipal, de 10 a 13 h. Es podrà triar entre les dues opcions o demanar plaça per als dos blocs.

Les inscripcions es duen a terme a la pàgina web  www.viulleure.cat i per a qualsevol informació cal dirigir-se al telèfon 722851002 o al correu electrònictorredembarraviulleure@gmail.com

•    1 de gener

1r Bany de l’any
Serà un 1r Bany de l’any diferent. Properament, més informació a www.turismetorredembarra.cat

•    2, 3 i 4 de gener

Bústies reials

Podeu portar les vostres cartes per als Reis d’Orient a: Torre de la Vila,  plaça de Mn. Joaquim Boronat, plaça de l’Església de Clarà i plaça de Josep Valls Ibern.

•    5 de gener, a les 17 h

Arribada dels Reis d’Orient a Torredembarra i repartiment de regals a les cases

Els Reis d’Orient arribaran puntualment a Torredembarra i petits i grans ho podran veure a les xarxes socials municipals. Després de rebre les claus de la vila, iniciaran el repartiment de regals per les cases amb infants de 2 a 10 anys. Si voleu que els Reis us visitin personalment, us heu d’inscriure gratuïtament a:
https://torredembarra.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Us hi podeu apuntar fins al 28 de desembre, a les 10 h.