Home Cultura Torredembarra participa en les projeccions prèvies del Festival REC 2019

Torredembarra participa en les projeccions prèvies del Festival REC 2019

283
0
El XIX Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2019, que tindrà lloc del 3 al 8 de desembre a Tarragona, farà parada enguany a Torredembarra, de la mà de la Regidoria de Cultura. Abans de l’inici de la XIX edició del REC, es podrà gaudir al llarg de tot el mes de novembre i principi de desembre d’una sèrie de títols per anar fent boca, dins i fora de la ciutat de Tarragona.
Així, l’Espai Cultural Sala del Mar acollirà, el proper 2 de desembre, a les 20 h, la projecció prèvia del Festival REC 2019 del film “The Breadwinner”, de la directora Nora Twomey.
La Parvana és una nena d’onze anys que viu a la capital d’Afganistan, Kabul, durant el període de domini dels talibans. Quan el seu pare és detingut, els membres de la família es queden sense recursos i, ja que les dones tenen prohibit sortir al carrer soles, decideixen transformar la Parvana en un noi perquè pugui anar a comprar menjar.
De l’estudi que va crear “El secreto del libro de Kells” i “La canción del mar”, ens arriba aquesta pel·lícula captivadora sobre la valentia, els vincles familiars, la superació i la lleialtat en temps de guerra. La història d’una heroïna que s’enfronta amb coratge i imaginació al moment de misogínia i violència que li ha tocat viure. Aquesta pel·lícula, amb guió d’Anita Doron, va estar Nominada a l’Òscar a Millor Pel·lícula d’Animació. És una història de dones explicada per dones.
Aquí trobareu tota la informació del REC 2019 https://www.festivalrec.com/projeccions-previes-2019/
En aquest espai podeu veure el trailer “The Breadwinner” https://youtu.be/yQBQw-Bh1pg