Home Agenda Torredembarra engega la renovació global del Pla Educatiu d’Entorn que enguany compleix...

Torredembarra engega la renovació global del Pla Educatiu d’Entorn que enguany compleix 15 anys

218
0
Foto: Anna F. - Aj. Torredembarra

El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra, un dels primers plans que es van posar en marxa i que ha esdevingut de referència, compleix 15 anys. Aquest curs 2021-2022 es programaran activitats en la línia dels darrers anys i al mateix temps s’engega un procés de revisió global per adequar-lo a la realitat canviant i aconseguir més participació de les famílies i d’entitats del municipi.

La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que abans de finalitzar l’anterior curs es va dur a terme una reunió amb els agents implicats i que amb l’inici de curs se’n convocarà una per trimestre per avançar en aquesta reunió. La primera ja té data, serà el 13 d’octubre, a les 18 h, a la Sala del Mar, i està oberta a tothom que hi estigui interessat.

El tècnic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya assignat al Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra, Albert Salas, ha explicat que les activitats que es duran a terme enguany, amb les adaptacions necessàries per la Covid-19, estaran en la línia dels darrers anys, centrades principalment a l’entorn dels eixos Família, escola i salut; Llengua i Foment de la lectura i Entorn.

Dins d’aquest procés de renovació i per fomentar la participació, s’ha posat en marxa una pàgina web: peetorredembarra.cat i s’han obert perfils a xarxes socials (@PlaEntornTDB a Twitter).