Home Esports Toni Cano subcampió de Tarragona, Àngel Batlle participa al C.esp BTT

Toni Cano subcampió de Tarragona, Àngel Batlle participa al C.esp BTT

223
0

Nou cap de setmana amb diferents curses de BTT (mountainbike) pels nostres ciclistes del Bikepark BAUHAUS Torredembarra.

Dissabte, Àngel Batlle va participar als campionats d’España a la localitat de Arguedas (Navarra), on a la cursa de XCO va fer una bona sortida i remuntar unes 15 posicions, un circuit perillós i temperatures properes a 40 graus van fer que la cursa fos molt dura.

El mateix dia a la tarda, va participar en la prova d’Eliminator, curses d’sprints per eliminatòries, però un circuit massa llarg amb una recta de 300m sense obstacles, no era l’òptim per Batlle, tot i així va colar-se a les finals on van accedir els 35 més ràpids. Va quedar fora en octaus, però fent una magnífica sortida, posant-se líder i donant un bon espectacle.

 

Diumenge Toni Cano i Àngel Batlle van participar a l’Open Tarragona de BTT a Miami Platja,

Molt bona cursa de Cano que va acabar segon a màster 40, un fet que li permet col·locar-se líder del campionat a falta d’una prova.

Menys sort per Batlle, que tot i haver competit el dia abans tenia bones sensacions i quan lluitava per la 5ena plaça es va haver de retirar per una avaria mecànica.