Home Portada TARRACOACUPUNTURA, OBRE UNA CONSULTA DE MEDICINA ORIENTAL A TORREDEMBARRA

TARRACOACUPUNTURA, OBRE UNA CONSULTA DE MEDICINA ORIENTAL A TORREDEMBARRA

443
0
Francisco Javier Siles és un psicoterapeuta expert en medicina  tradicional Xina. Tot i estar llicenciat en Dret per la UB va encarar la seva activitat professional cap al camp de la medicina oriental, on ha destacat per ser-ne un innovador a l’utilitzar conjuntament diferents disciplines i tractaments en busca de la sanació dels seus pacients.  
Compta amb una consulta consolidada a la ciutat de Tarragona que, fins ara, compaginava amb una altra a Altafulla. Fa poc més de dos mesos que ha obert a Torredembarra. 
Busca sanar el cos i la ment. 
Una de les seves teràpies més exitoses està basada en psicoteràpia Mindfuldness, és un model terapèutic dissenyat a través de la pràctica de la meditació, que implica centrar-se en el moment present d’una manera activa, sent conscients de l’experiència que estem vivint dins o fora de nosaltres, tal com és, sense pretendre controlar-la, ja sigui un pensament, una emoció, un record, les paraules d’una altra persona, etc. Es tracta de romandre en una situació sentint i observant el que passa però sense jutjar ni intervenir. 
Això permet que el que ha de succeir succeeixi d’una manera completa, sentint-ho fins al final. 
El mindfulness es basa en el descobriment que els nostres esforços per evitar el dolor i aferrar-se al plaer no fan més que multiplicar el nostre patiment. Suposa acceptar la vida tal com és en el moment present, tant en les seves alegries com en les seves dificultats i deixar d’esperar o lluitar perquè tot sigui meravellós i per l’absència total de patiment en les nostres vides. Aquesta actitud porta a que hi hagi menys símptomes, major felicitat i una sensació més profunda de connexió amb el món i els altres, així com un major control de la pròpia ment. 
Fins i tot, se’n fan cursos. 
Hipnosis Clínica
Una de les eines que utilitza en Francisco Javier és la Hipnosis Clínica. No té res a veure amb el que es veu en espectacles de màgia, sinó que el tractament facilita arribar a un estat de concentració tan gran que permet al cervell interpretar com a reals i reprogramar aquelles creences limitants o emocions inconscients. Es pot deixar de fumar, perdre pes, tractar l’estrés, l’ansietat, la depressió, l’insomni, la motivació i la hiperactivitat (TDH).
Acupuntura 
L’altre gran eina que utilitza en la consulta és l’acupuntura, amb què tracta dolències més físiques. Ho fa de manera tradicional, amb agulles, o també amb Làser.  Combat el dolor crònic, addiccions, artrosis, artritis, fibromialgia, trastorns digestius, gastritis, colon irritable, enfermetat de Crohn, estrenyiment, desequilibris hormonals, infertilitat, trastorns psicoemocionals. 
La consulta està situada en el carrer Tarragona 5, davant de la Llar de Jubilats. Les hores concertades es poden sol•licitar a través del telèfon 637 86 02 57.