La 10 Mostra Gastronòmica del Bull ja té data: el 6 de març, de 12.30 h a 15 h, als Jardins de Cal Bofill. Els visitants podran degustar dos tipus de tapes: el bull a l’all i pebre i croquetes de bull, cuinades pels torrencs Argentina Pijuan i Eloi Figuerola, i Àlex Segú del Restaurant Mulsum.

Com en les darreres edicions, s’ha programat una sèrie d’activitats que, a més de la degustació de tapes variades de bull (13 h), inclouen un Show Cooking (de 12.30 h a 13 h) per ensenyar com es cuina el Bull, a càrrec d’Oriol Castro, del Restaurant Compartir de Cadaqués i Disfrutar de Barcelona, i del cuiner Àlex Segú, del Restaurant Mulsum de la Riera de Gaià.

Els torrencs Argentina Pijuan i Eloi Figuerola s’encarregaran d’elaborar el plat d’acord amb la pròpia tradició familiar (Bull a l’All i Pebre). Àlex Segú, del Restaurant Mulsum cuinarà també aquest plat i les croquetes. Les tapes de bull, en totes les seves variants, es podran degustar a partir de les 13 h, al preu de 3 € tapa + vi o aigua. Al mateix recinte, també es podrà adquirir la cervesa artesana torrenca Estraperlo per 1,50€.

La Mostra també comptarà amb un inflable i un taller de cuina per als més petits que aprendran a fer una tartaleta de tonyina, i una cantada d’havaneres a càrrec del grup Veles i Vents, a les 13 h.

Tanmateix, es podrà degustar bull a la carta al Bar La Prenda, del 7 al 31 de març, prèvia reserva (tel. 977 640 180).

Cal recordar que el bull és un plat tradicional fet amb l'estómac sec de la tonyina i patates.