Home Política Retiren la denúncia per agressió per les creus a la platja

Retiren la denúncia per agressió per les creus a la platja

1921
0

En no res ha quedat la denúncia per agressió que es va presentar contra el membre del Comitè de Defensa de la República de Torredembarra, Toni Pinós, i que aquest dimarts s’havia de jutjar en la sala 2 del jutjat del Vendrell.

L’enrenou ve de l’acte reivindicatiu que el CDR torrenc va portar a terme el passat dissabte, quan va col·locar un centenar de creus grogues a la platja de Torredembarra, amb la intenció de fer un vídeo i fotografies per promocionar l’acció.

En aquell moment, una veïna de la Torre que passejava pel passeig amb el seus gossos, G.J. va increpar verbalment a diferents membres dels CRD de manera violenta i va intentar arrencar les creus.

Pinós va defensar com va poder les creus i, segons les imatges que s’han pogut veure per les xarxes socials, va ser la veïna qui li va etzibar un fort cop al ventre a l’interposar-se.

Tot i amb això, G.J. va aconseguir arrencar diferents creus a cops de peu i en va llençar algunes a la brossa.

Posteriorment, va assegurar que havia estat ella la agredida, mostrant diferents blaus a la zona de les cames, que segons la seva versió havien estat provocats per diferents cops de peu. Després d’una revisió mèdica, va presentar una denúncia a la Policia Local.

L’acció havia de ser jutjada avui a tres quarts de dotze del matí.

Imatges i testimonis ho desmenteixen

Finalment, després d’una llarga espera, la denúncia ha estat retirada.

Toni Pinós no ha estat sol, un vintena de persones l’han volgut acompanyar en aquest mal tràngol. S’ha mostrat en tot moment tranquil, convençut de què el judici aniria bé, atès que tant les imatges filmades, com els testimonis presencials desmentien que ell hagués agredit a ningú.

Un cop s’ha sabut la resolució, les demostracions d’alegria s’han fet evident entre els acompanyants.

S’ha de dir que hi ha hagut una forta polèmica a les xarxes socials.

A part de ser un membre actiu del CDR local, Toni Pinós és col·laborador del Mònic, per la qual cosa compartim l’alegria.