Home Opinió Resposta a la carta oberta del Sr. Santiago Segalà i Cueto

Resposta a la carta oberta del Sr. Santiago Segalà i Cueto

392
0

On era vostè Sr. Segalà quan això que ara crítica es va explicar als socis en dues ocasions?

Comencem per la part històrica: l’any 2012 es genera un deute a l’associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra, que ningú dels que vostè anomena en la seva carta hi érem a l’associació. També li recordem que en aquells moments l’alcalde i el partit majoritari a l’ajuntament eren de CIU, el seu partit polític.

Li explicarem que ha passat: el mes de gener de 2017, quan Antoni Parisi assumeix la presidència de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra, (per absència continuada de l’antic president) és quan ens assabentem del deute per primera vegada. Ens posem a treballar amb la clara intenció d’eixugar-lo. Fet totalment impossible per la manca d’implicació dels socis que assabentats de la qüestió, refusen participar-hi econòmicament.

Els estatus marquen que els socis són solidaris dels deutes de l’associació, però, en aquesta ocasió i havent ofert dues sortides diferents en sendes assemblees generals, els socis no volen assumir el deute generat per la mala praxi d’un altre president. I davant la impossibilitat de portar a terme una administració correcte, la Junta es va plantejar una dimissió en bloc.

Arribats a aquest punt, es tria la segona via explicada en assemblea general de socis, on per cert, vostè va estar convocat i no va assistir-hi ni es va excusar. Aquesta segona via és l’actual, on la Sra. Núria Gómez és la segona presidenta després dels socis fundadors de l’associació Esplai de la Gent Gran. Aquesta nova associació és la solució acceptada molt majoritàriament per l’assemblea de socis. En la que es respecta els socis d’abans, d’ara i de sempre.

Per tant, Sr. Segalà no entenem la seva carta quan a nosaltres ens mou l’esperit d’ajudar a les persones grans de Torredembarra i a vostè en particular se li va explicar personalment i en privat abans de fer cap pas ni prendre cap decisió.

A principis de l’any 2017, vostè es va personar a les oficines de l’associació on en presència dels membres de la junta directiva presidida per Antoni Parisi, ens va suggerir que ho deixéssim tot, que dimitíssim tots i que fos l’Ajuntament el que se’n fes càrrec del deute i de l’associació.

A qui fem cas, al Segalà del 2017 que es renta les mans de tot? Al Segalà del 2019 que demana explicacions de fets que ja li hem explicat? Això és actuar de bona fe Sr. Segalà?

Un cop llegida la seva carta ens preguntem perquè no va dir res a la darrera assemblea de socis a la qual sí que va assistir? O és que fent-ho així espera treure’n un rendiment polític del seu partit, sigui l’anterior o l’actual?

Antoni Parisi, darrer president de l’Associació de Jubiltats i Pensionistes de Torredembarra.

Núria Gómez, presidenta de l’Espai de la Gent Fran de Torredembarra.

Regidora de l’Ajuntament de Torredembarra