Home Política REPARTIRAN MASCARETES GRATUÏTES A TORREDEMBARRA

REPARTIRAN MASCARETES GRATUÏTES A TORREDEMBARRA

1540
0
Encara  que no se sap la quantitat de les que es disposarà, l’Ajuntament  de Torredembarra ha fet públic que entre demà, dimarts 14,  i dimecres 15 d’abril, agents de la Policia Local Torredembarra i voluntaris de Protecció Civil el contingent de les mascaretes que han estat enviades pel Ministeri de l’Interior. Aquestes mascaretes s’entregaran a persones que s’hagin de desplaçar per anar a treballar. Els punts on es podran recollir són a l’estació de tren, a la parada de bus interurbà i xarxa viària. Es començaran a repartir a partir de les 7 del matí i qui les vulgui haurà d’acreditar que va a treballar.  
El govern espanyol ha entregat perquè es reparteixin un total de 10.000.000 de mascaretes a repartir-se en ciutats de més de 50.000 habitats de tot l’Estat encara que finalment s’ha rebaixat fins a les poblacions de 30.000.
Segons ha pogut saber el Mònic, el fet que Torredembarra compti amb una estació de tren amb un gran volum de passatgers ha estat determinant perquè es reparteixin mascaretes en el nostre municipi, a pesar de tenir un número de població molt inferior.
Aquestes mascaretes, no tenen res a veure amb les que la Generalitat repartirà a partir del dia 20 d’abril a través de les farmàcies amb la targeta sanitària i que seran per a tota la població.