Home Portada Relació de comerços oberts a Torredembarra durant el confinament

Relació de comerços oberts a Torredembarra durant el confinament

1088
0
L’Ajuntament de Torredembarra posa a disposició de la ciutadania la relació dels establiments comercials oberts en aquests moments d’estat d’alarma per la pandèmia del Covid-19, classificats per sectors i amb adreces i telèfons. A més, es recomana que abans de sortir de casa es consulti a l’establiment possibles modificacions d’horari, si disposa de servei de repartiment a domicili o atén comandes per telèfon.
La informació dels establiments ha estat facilitada per la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats. Els establiments que estiguin oberts i no hi surtin o les dades no siguin correctes, cal que contactin a: activitats@torredembarra.cat
Ara, més que mai, és important realitzar les compres als comerços de proximitat per evitar desplaçaments innecessaris i per donar suport a l’economia local.
S’han de seguir els consells de Protecció Civil: planificar les compres i evitar sortir cada dia; mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene. Si no es tenen al•lèrgies o intoleràncies no s’han de comprar aliments sense gluten, lactosa, ous.. i així es facilita que aquelles persones que els necessitin els trobin.

Nota: La Ferreteria Jaume també té obert de 8,30 a 13,30 h per empreses i autonoms.
Poden atendre a particulars amb entrega a domicili a traves del tel 977643901 i 977662062 i per la web.

Guia comercial confinament