Home Política Refer-se del temporal Glòria “només” ha costat 13.500€ a l’Ajuntament

Refer-se del temporal Glòria “només” ha costat 13.500€ a l’Ajuntament

726
0
Un cop Torredembarra s’ha recuperat del temporal Glòria ha estat el moment de fer un balanç econòmic per quantificar el cost dels desperfectes produïts per aquest episodi meteorològic, que va afectar-nos entre els dies 20 i 23 de gener.
Tot i que l’espectacularitat de les imatges podia fer pensar el pitjor, la veritat és que segons les dades fetes públiques per l’Ajuntament, el cost ha estat de 13.500 €. Una xifra menor, si es té en compte el que ha passat en altres poblacions.
La part més important són els aproximadament 6.000 euros en què es valoren les hores extres que van haver de treballar els operaris de la brigada municipal i de l’empresa de la neteja viària per treure la sorra del passeig marítim i el barri de Baix a Mar.
També s’ha valorat en uns 3.400 euros els desperfectes que es van produir a la zona dels Muntanyans, pel que fa a cordes i pals que hi ha en els camins d’aquest espai natural. A més, va haver-hi uns 1.900 euros per danys per talls de corrent i 1.300 en càmeres de vigilància. Finalment, les destrosses en la porta automàtica de l’aparcament del carrer Filadors ascendeix a uns 1.000 euros i també hi ha 500 en danys en altres elements, com la carpa de la piscina.
Privats
A aquesta quantitat s’hi ha de sumar els desperfectes causats a privats, com ara molts negocis de restauració del passeig marítim que van veure com les onades malmetien els seus locals.