Home Esports Rebaixa de preus del curs monitor/a d’activitats de dinamització àmbit poliesportiu (Registre...

Rebaixa de preus del curs monitor/a d’activitats de dinamització àmbit poliesportiu (Registre ROPEC)

373
0
El Consell Comarcal del Tarragonès subvenciona part del cost del curs intensiu de Nadal de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu que els municipis de la zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell). El curs consta de quatre blocs i un període de pràctiques, que un cop realitzats donen accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC), que és la titulació que es demana per treballar com a titulats als casals i campus esportius de Catalunya i com a monitors/es d’activitats poliesportives extraescolars dirigides a menors de 18 anys.
Per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat o convalidat les següents accions formatives. Els preus del curs ja contemplen la subvenció aplicada.
-BLOC COMÚ CIATE. 15 h. Que es realitzarà a Creixell, els dies 21 i 22 de desembre (30 €).
BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35 h. Que es realitzarà a Torredembarra els dies 27, 28 de desembre i 2 i 3 de gener (55 €).
Els dos blocs a dalt anomenats es poden convalidar si es disposa del títol de monitor/a en el lleure.
– BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35 h. Que es realitzarà a Altafulla els dies 19, 20, 23, 29 i 30 de desembre, i el 7 de gener (55 €).
– CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS. 15 h. Que es farà a Roda de Berà els dies 4 i 5 de gener (30 €)
És necessari haver fet els blocs anteriors per poder fer aquest últim.
Període de 150 h de pràctiques o certificat d’experiència equivalent.
A Torredembarra, les persones interessades poden consultar l’horari i formalitzar la inscripció fins al 9 de desembre, a la nova sala del PIJ, al carrer de la Capella, 6 baixos, a l’adreça electrònica pij@torredembarra.cat o al telèfon 616 02 11 15.
El curs l’organitzen els municipis implicats juntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès.