Home Portada Qui és el veí de Torredembarra que ha estat multat 4 vegades...

Qui és el veí de Torredembarra que ha estat multat 4 vegades per saltar-se el confinament?

2217
0
Com fa cada dia, l’Ajuntament de Torredembarra ha donat a conèixer quin ha estat el balanç dels operatius realitzats per la policia local amb l’objectiu d’evitar que els vilatans i vilatanes se saltin el confinament i en conseqüència creixi el risc a què es propagui el Covid-19.
Aquest Divendres Sant el volum de denúncies ha estat menor que en dies anteriors. Se n’han realitzat vint-i-quatre, onze de les quals a no residents habituals a la població.
Reincident
Una d’elles ha estat a una persona a qui ja s’ha aixecat quatre actes per saltar-se les disposicions recollides en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma. En principi, s’enfronta a sancions que oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros segons l’article 36.6 de la Llei de Seguretat Ciutadana.
Qui és?
Pel que ha pogut saber el Mònic, es tracta d’un veí de Torredembarra, de 25 anys i de nacionalitat marroquina, que el passat 3 d’abril ja va ser detingut al voltant de la Plaça de la Font de Torredembarra per un delicte de tràfic de droga, desobediència i saltar-se el confinament.
Segons se sap, aquell dia, els agents van observar a la plaça de la Font de Torredembarra a dos individus que es trobaven vulnerant la limitació de circulació de persones. Un d’ells després de detectar la presència de la guàrdia civil va emprendre la fugida i va intentar desfer-se de les seves pertinences mentre corria pel carrer Muralla.
Després de ser interceptat per la policia local i identificar-lo, es va comprovar que el contingut llançat era un mitjó que contenia en el seu interior aproximadament 38 grams de metamfetamina, motiu pel qual va prestar declaració al Jutjat del Vendrell.
Això no ha impedit que posteriorment s’hagi saltat el confinament en dues ocasions més.

AMPLIACIÓ

Segons fons consultades, aquest veí té antecedents policials i va ser denunciat per saltar-se el confinament per primera vegada el dia 30 de març pels Mossos d’Esquadra a Reus. Posteriorment, va ser detingut i denunciat el 4 d’abril per la Guàrdia Civil i, en últim lloc, ha estat denunciat per saltar-se el confinament per la Policia Local de Torredembarra els dies 8 i 10 d’abril.