Home Portada PUGEN A 54 ELS CONFINATS PER COVID-19 RELACIONATS AMB ELS CENTRES EDUCATIUS...

PUGEN A 54 ELS CONFINATS PER COVID-19 RELACIONATS AMB ELS CENTRES EDUCATIUS TORRENCS

1034
0

En total hi ha 2 grups confinats: al CEIP Mol de Vent i IES Ramon de la Torre.

Com en altres indrets de Catalunya, a mesura que avança el curs escolar es van coneixent nous casos d’alumnes, docents i personal extern vinculats amb els centres educatius del nostre poble que han estat confinats per presentar algun símptoma compatible amb la COVID-19.
En total ja són 54 els confinats: a raó de 52 alumnes, 1 docent i 1 personal extern. És un augment important, si es té present que el passat divendres, 25 de setembre, en total eren 8 les persones confinades a Torredembarra per aquest motiu segons la pàgina web del Departament d’Educació.
El que es manté més estable és el nombre de persones que han donat positiu a les proves PCR. Si a finals de la setmana passada eren 4, en aquests moments són 6.
Per centres
Per centres, l’IES Ramon de la Torre és qui té més confinats, els 25 alumnes de la classe de 2n del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa. No obstant, només hi ha 1 cas positiu.
El CEIP Molí de Vent té 4 positius, tots alumnes. Als 3 casos confirmats que El Mònic ja va avançar que es tractava d’alumnes que ja no van anar a classe des de l’inici del curs i, per tant, no havien afectat al funcionament del seu grup; s´hi ha sumat 1 nou positiu en una de les classes de 3r., fet que ha obligat a confinar a 17 alumnes i 1 docent.
Per últim, al CEIP Antoni Roig hi ha 11 persones confinades, 10 alumnes i 1 membre del personal extern. De moment, però, no s’ha confirmat cap positiu. A l’espera dels resultats de les proves
On s’han desestimat 2 casos de Covid-19 ha estat al CEIP L’Antina, atès que ja no apareixen, i forma part dels centres torrencs que estan lliures de Covid-19.