Home Portada EL PROGRAMA DE TV3 “NO POT SER” DEDICA UN REPORTATGE A LA...

EL PROGRAMA DE TV3 “NO POT SER” DEDICA UN REPORTATGE A LA FAMÍLIA VIATGERA DE TORREDEMBARRA

701
0

A les xarxes socials i en webs dedicades a l’intercanvi de d’habitatges vocacionals, la família López-Serelde de Torredembarra és la Trotamundos Family. Un nom molt apropiat perquè l’afició de l’Eli, el Pedro i la seva filla Shayla és viatjar. Aquest fet, no els fa singulars a altres famílies de la vila. 

No obstant, fa uns dies van ser protagonistes d’un reportatge del programa de TV3 “No pot ser”. El programa que presenta el periodista Jordi Basté s’ha interessat en ells perquè són un referent mundial en viatjar intercanviant la seva casa. 

De fet, des de que van començar amb aquest nou sistema, fa 9 anys, a través de la pàgina web www.homexchange.com, porten realitzats més de 100 intercanvis i han viatjat a EUA, Hong Kong, Tailàndia, França, Itàlia, Anglaterra, Austràlia, Nova Zelanda, República Dominicana, Mèxic, Singapur, Vietnam, Àustria, Bèlgica, Holanda i Andorra. També a la resta de l’Estat Espanyol. 

Ho fan en unes condicions molt avantatjoses perquè no paguen ni un cèntim en allotjament, el que fa que s’estalviïn entre el 50% i el 70%. 

A més, les cases on pernocten en molts casos superen les prestacions del seu habitatge, un pis d’uns 60m2 situat al centre de Torredembarra, on hi han pernoctat persones de fins a 14 nacionalitats diferents. 

L’Eli, el Pedro i la seva filla Shayla han estat en grans mansions de 400 m2 o en ressorts exclusius per a persones d’un alt poder adquisitiu.  

Només l’any 2018 van fer 22 intercanvis i van estar gairebé 3 mesos fora de casa. 

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/no-pot-ser/la-familia-que-viatja-pel-mon-intercanviant-cases-la-trotamundos-family/video/5867790/