Home Esports POLÈMICA EN LA PEDALADA 2018

POLÈMICA EN LA PEDALADA 2018

1343
0
A hores d’ara ningú pot dubtar de la dimensió que tenen les xarxes socials per fer públiques actuacions o denúncies que d’altra manera quedarien dissimulades.
Un exemple, s’ha pogut veure aquests dies a les xarxes socials torrenques on una queixa sobre l’organització d’una activitat esportiva, la Pedalada 2018, s’ha fet viral.
I és que als responsables del Centre SPA i SALUT no els hi ha fet gens de gràcia que l’Ajuntament de Torredembarra no hagi comptat amb ells en l’edició d’enguany.
Tot és degut al fet que l’any passat, aquest centre va fer de punt d’inscripció per a la prova i regalés una samarreta amb el seu logotipi el d’un altre punt d’inscripcions (TOP BIKES)als participants. L’èxit va ser tal que gairebé la meitat dels inscrits van fer-ho a través d’SPA i SALUT i TOP BIKES, amb la qual cosa molts dels corredors van participar a la cursa amb la samarreta. Un fet que no va estar massa ben vist pels organitzadors, atès que “semblava que era aquest (gimnàs) qui organitzava la Pedalada”.
La solució ha estat dràstica… deixar de comptar amb SPA i SALUT. Un fet que ha tingut resposta a la xarxa social Facebook que reproduïm a continuació:
“DECEBUT !!!!, els organitzadors de la PEDALADA 2018, l’Ajuntament de Torredembarra (Regidoria d’Esports) i Unió Ciclista Torredembarra, ens han negat ser un dels llocs d’inscripcions de la PEDALADA 2018.

L’any passat, a la PEDALADA 2017, SPA i SALUT va ser lloc d’inscripcions, que, conjuntament amb la botiga TOP BIKES, van tenir la iniciativa de regalar una samarreta als inscrits en els nostres centres, entre els dos vam fer gairebé unes 150 inscripcions de les 300 i algunes més de la totalitat de la Pedalada. 
Aquest any he volgut tornar a fer el mateix, fer les inscripcions i regalar una samarreta, doncs la meva sorpresa va ser que em van denegar aquesta sol•licitud, vaig demanar una reunió amb el Sr. Regidor d’Esports, Raul Garcia, i el raonament que em va donar per aquesta negativa era que, l’any passat, algunes Entitats i persones s’ha havien sentit “molestos” per la presència de les nostres samarretes…
Crec que el més important en aquesta Pedalada, que té un caràcter molt popular, és la máxima participació, si a la gent els hi doncs un incentiu, la participació sempre augmenta, queda demostrat que l’any passat van venir aquest quasi 150 participants i tots de forma voluntària es van apuntar en els nostres Centres, poden anar a altres llocs d’inscripció, i van lluir la samarreta, tots sabien que estaban fer una publicitat dels nostres comerços locals, SPA i SALUT i TOP BIKES, som entitats dedicades a fomentar l’esport i la salut.

              1) Crec que a l’igual que hi ha entitats que, en aquesta Pedalada, regalen bicicletes, gorres, motxilles, etc i també se’ls hi fa una publicitat impresa, xarxes socials i per megafonia, nosaltres també fem una publicitat regalant samarretes amb el nostre logo d’empresa, i també tenim el mateix dret, per aquesta mateixa regla, també es poden sentir “molestos” per les publicitats de les tanques del camp de futbol, pavelló, etc, i per la publicitat d’empreses a les samarretes dels jugadors de futbol, bàsquet, pàdel, etc.

Seria molt bonic que haguessin molts llocs d’inscripció i que en aquest llocs i/o entitats poguessin fer obsequi d’algunes coses, seria un incentiu de poder-se apuntar més gent… a tots ens agrada que ens regalin coses….

              2)Crec que l’ajuntament hauria d’ estar més proper a totes les empreses que ens oferim aquestes iniciatives, ja que això representa un estalvi al Municipi, nosaltres fem la despesa, Una de les meves frases d’empresa és “l’UNIÓ FA LA FORÇA”, intento estar unit a entitats i a professionals per ser tots més forts, en aquest cas, estic veient que l’Ajuntament no hi creu amb això…

Tot aquest escrit és el meu raonament i la forma de veure aquest fet amb la negativa de no deixar-me ser lloc d’inscripcions pel fet de regalar samarretes amb el logo de SPA i SALUT, per tant aprofito Facebook, com una de les xarxes socials que arriben a molta gent, per demanar, si us plau, tots aquells que vulguin expressar la seva opinió, ho puguin fer, totes les opinions seran agraïdes i contestaré a tots, també qui vulgui compartir, també serà d’agraïment, com més gent puguin opinar, més podré veure si la meva opinió és correcte, i se m’ha fet un tracte de discriminació o bé és motiu d’un ofuscament que jo tinc. 
Moltes gràcies a tots”.

Des de la regidoria, es lamenta el malentès i s’assegura que no s’ha volgut vetar a ningú. A pesar de no variar el seu posicionament, sí que es planteja buscar formules de col·laboració en el futur amb el centre en benefici de l’esport local.