Home Entrevistes Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal

Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal

476
0

L’Ajuntament de Torredembarra celebrarà el ple de constitució de la nova Corporació Municipal  i d’elecció d’alcalde o alcaldessa aquest dissabte, 15 de juny, a les 12 h. D’acord amb el resultat de les eleccions del 26 de maig passat, quatre han estat els grups polítics que han obtingut representació per a aquest nou mandat i dels disset regidors que conformen el ple municipal, vuit ho seran per primera vegada.

Els 17 regidors i regidores que demà formaran part de la nova Corporació Municipal són:

Eduard Rovira Gual (ERC)

Núria Batet Miracle (ERC)

Josep Maria Guasch Gibert (ERC)

Raúl García Vicente (ERC)

Maria Gual Figuerola (ERC)

Marina Riudeubas Batet (ERC)

Joan Torras Albert (ERC)

Margaret Rovira Güell (ERC)

Guillem Pujol Girol (ERC)

Vale Pino Lara (PSC)

María del Carmen Martín Framit (PSC)

José García González (PSC)

Angélica Muñoz Mejías (PSC)

Antonio Cruz López (Cs)

Javier Ramírez Gutiérrez (Cs)

Noelia González Torrano (Cs)

Anna Magrinyà Vinyes (JxCAT)

 

La sessió plenària extraordinària s’iniciarà amb la constitució de la mesa d’edat, formada per l’electe de major edat (José García – PSC) i l’electe de menor edat (Guillem Pujol – ERC). Una vegada comprovades les credencials dels electes, el lliurament de les insígnies d’or de l’Ajuntament als membres de la Corporació que ho siguin per primera vegada i havent jurat o promès el càrrec, quedarà constituïda la Corporació Municipal i es procedirà a l’elecció d’alcalde o alcaldessa.

Poden presentar candidatura tots els regidors i regidores que encapçalen les llistes dels diferents grups polítics que han obtingut representació municipal i es procedirà a la votació de les candidatures finalment proclamades. Serà elegit alcalde o alcaldessa el candidat/a que obtingui la majoria absoluta o, si no n’hi ha, qui encapçali la llista més votada en les eleccions.

Tot seguit, els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal prendran la paraula per explicar el seu vot i l’alcalde o alcaldessa pronunciarà el parlament de cloenda.