Home Agenda Ofegament mortal en una platja de Torredembarra

Ofegament mortal en una platja de Torredembarra

729
0

Un home de 75 anys d’edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia mentre es banyava a la platja dels Muntanyans de Torredembarra.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 13:26 hores informant que un home es trobava inconscient fora de l’aigua i que el servei de socorrisme l’estava reanimant. Al lloc s’han desplaçat tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per continuar amb les maniobres de reanimació, tot i que finalment han resultat infructuoses.

La platja dels Muntanyans disposava de servei de vigilància en el moment dels fets i la bandera que hi onejava era la verda.

Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i de la Guardia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

Es tracta de la quarta víctima mortal des que va començar la campanya de platges el passat dimarts 15 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Podeu consultar-les al visor de Protecció Civil  https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/, on trobareu la informació de la bandera que hi oneja, serveis que ofereix,…

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el socorrista o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc. Consulteu els consells d’autoprotecció a la platja https://interior.gencat.cat/platges

Actualització: Segons s’ha informat posteriorment, l’ofeg s’ha produït a la platja de Baix a Mar