Home Política LES OBRES DE LA ZONA VERDA S’HAN FET AMB LA “LLICÈNCIA CADUCADA”

LES OBRES DE LA ZONA VERDA S’HAN FET AMB LA “LLICÈNCIA CADUCADA”

719
0

La zona verda del passeig ja presenta aspecte de vial, però hauria caducat la llicència d’obres.

Després que l’Ajuntament hagi hagut d’assumir que l’Alcalde no podia signar la llicència d’ús d’una part de la zona verda que està situada al passeig Rafael Campalans, aquesta ja presenta aspecte de vial per accedir a la finca del bloc d’apartaments Monteixo.

Damunt la solera de formigó s’hi ha instal·lat uns panots similars als de les voreres dels carrers de Torredembarra.

Ara bé, s’ha trobat una nova anomalia, la llicència estava “caducada”.

S’ha de dir que la llicència d’obres es va concedir l’agost de 2016 i l’atorgant tenia 12 mesos per acabar l’obra. Quan estava a punt de finalitzar aquest termini, un cop constatat que no era possible fer l’obra, el promotor hauria demanat una ampliació per poder-la realitzar. El termini concedit en aquests casos és de 6 mesos. O sigui que la llicència hauria caducat poc abans de començar l’obra o als pocs dies d’iniciar-se.

Segons fonts municipals, en aquests moments s’ha realizat una inspecció i s’hauria iniciat un expedient per declarar la caducitat de la llicència. Adverteixen que fins que això no passi, no es pot afirmar que estigui caducada.

El Mònic s’havia interessat per aquest aspecte abans de publicar la notícia, però des de l’Ajuntament se’ns va assegurar que tot estava en regla. Ara s’ha demostrat que no.