Home Agenda Nova rostisseria a Torredembarra: Visitem Can Ventura, per Francesc Mercadé

Nova rostisseria a Torredembarra: Visitem Can Ventura, per Francesc Mercadé

1774
0
Aquest proppassat divendres 19 de novembre, vam assistir a la inauguració d’una nova botiga, d’un nou obrador gastronòmic a Torredembarra. Can Ventura, al carrer Mercat, número 4. Quan vàrem arribar ja era ple de torrencs degustant part de les seves especialitats. La Neus i el Jordi ens van rebre per a explicar-nos en què consistia la seva proposta. Ens vam trobar amb un establiment molt ben preparat i condicionat.
La seva cuina, el Jordi Ventura, és cuiner professional, es basa en plats preparats amb productes de proximitat i d’alta qualitat. En pollastres de granja a l’ast, llegums cuits del dia… Tenen arrossejats i fideuejats, i plats vegetarians. Fan un plat del dia.
A més si no veus el que busques, t’ho poden cuinar. Jo vaig preguntar si ens farien un Cuscús i em van dir que sí. L’horitzó és la imaginació.
A més a la botiga hi podem trobar productes delicatessen com vins, vermuts, cerveses i caves i un assortit impressionant de formatges.
Telèfon 877 235 032. També via WhatsApp allò que un vol trobar en una botiga gastronòmica i de proximitat. Sense oblidar els dolços. Podeu fer encàrrecs per telèfon al 877 235 032. També per WhatsApp 656 067 264. O via Instagram: canventura.menjars. No us ho perdeu.