Home Portada Nova oportunitat per als joves que no estudien ni treballen

Nova oportunitat per als joves que no estudien ni treballen

768
0

Les regidories d’Acció Social i de Joventut han organitzat una sessió informativa del programa START – Centre de Noves Oportunitats per a Joves – que es durà a terme el proper dijous, 7 d’abril, a les 18 h, a la sala del PIJ (2a planta Casal Municipal).

Aquest programa està dirigit a joves de 16 a 24 anys no escolaritzats i que no treballen, amb la finalitat de donar una segona oportunitat a aquests nois i noies que han abandonat de forma prematura els estudis i  aconseguir el màxim nombre d’insercions dins de la formació reglada i en el camp laboral. Es tracta d’un programa que combina diferents actuacions integrades d’orientació, de formació, d’acompanyament i d’inserció laboral.

El Centre de Noves Oportunitats és un projecte que s’emmarca dins les iniciatives de la Garantia Juvenil i està organitzat per la Fundació Intermèdia i la Fundació Formació i Treball.

Les persones interessades poden apuntar-se trucant al telèfon 977640025 (ext.722 i 736) o a través del correu electrònic casaljove@torredembarra.cat