Home Política MOR JOAN BARGALLÓ, PARE DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ

MOR JOAN BARGALLÓ, PARE DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ

1393
0
Font: Facebook

Avui ha mort als 88 anys, Joan Bargalló Folch, pare del polític Josep Bargalló Valls, actual conseller d’Educació.

Bargalló va néixer a Vespella de Gaià l’any 1931 i va traslladar-se a Torredembarra en la dècada dels 50, al casar-se amb Teresa Valls. Recader d’ofici, va començar exercint la modalitat “de farcell” a Barcelona, el recader viatjava en tren proveït d’un gros farcell de roba on hi col·locaven les mercaderies i, més tard va comprar una furgoneta i va fundar “Transports Bargalló”. Tot i que jubilat, fins fa relativament poc temps, era habitual veure’l pujat a la furgoneta, acompanyant al seu fill Anton, que ha continuat el negoci.

Bargalló va formar part de diverses juntes de l’UDT de Torredembarra en la dècada dels 60 i 70, període en què es va gestar la compra dels terrenys del camp de la Zona Esportiva. Mai va ser-ne president, però, sí una de les persones que més treballava. Durant molt de temps va fer les funcions de delegat del primer equip i d’home per a tot, fet que el va convertir en una persona molt estimada dins del món esportiu local.

Segons sembla, feia temps que la seva salut era delicada. Degut a la situació actual pel coronavirus el sepeli es farà en la més absoluta intimitat familiar.