Home Agenda LLORENÇ GÓMEZ, UN SELECCIONADOR DE PRESTIGI PER AL FUTBOL PLATJA CATALÀ

LLORENÇ GÓMEZ, UN SELECCIONADOR DE PRESTIGI PER AL FUTBOL PLATJA CATALÀ

395
0

Llorenç Gómez (1991) és tota una referència del futbol platja mundial. Internacional absolut amb Catalunya i Espanya, ha jugat a les lligues més importants del món com la brasilera, la russa, la nord-americana o la japonesa. Durant 10 anys ha estat competint al màxim nivell, però les lesions l’han obligat a deixar la sorra com a futbolista en actiu. L’última competició que ha disputat ha estat amb la Selecció Espanyola Absoluta aquest estiu passat al Mundial de Rússia.

El que va ser nomenat com el millor jugador del món de futbol platja l’any 2018, inicia una nova era dins l’estructura de la Federació Catalana de Futbol. I és que Gómez serà l’encarregat a partir d’ara de dirigir la Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja. Viurà el seu debut en els campionats estatals que es disputaran el proper estiu.

Així doncs, el torrenc, de 29 anys, durant l’acte de presentació de la temporada 2021-2022 que es va  celebrar el passat 29 de setembre a la seu central de l’FCF, a Barcelona, Gómez ha explicat que està “molt content, ja que el càrrec de seleccionador m’ha arribat just quan he acabat la carrera esportiva. Sempre he tingut l’instint d’ajudar als altres, d’ensenyar i, sent seleccionador, vull ajudar amb l’evolució que està tenint el futbol platja català. Espero aportar el meu granet de sorra i gaudir d’aquest moment”.

El cos tècnic de les Seleccions Catalanes de Futbol Platja

La de Llorenç Gómez no és l’única incorporació dins l’staff tècnic de les Seleccions de futbol platja. La capitana de la Selecció Absoluta Femenina, Silvia Ferrer, més coneguda com a ‘Chivi’, serà la nova seleccionadora de la sub 19 femenina. I el també jugador de Catalunya Dani Haro serà l’encarregat de dirigir la Selecció Catalana Cadet masculina.