Home Política Lliurament de diplomes a les persones que han participat en accions formatives...

Lliurament de diplomes a les persones que han participat en accions formatives del Servei d’Orientació Laboral Torredembarra

268
0
Aquesta setmana s’ha dut a terme el lliurament de diplomes a les persones que han participat en accions formatives durant l’any 2019 promogudes pel Servei d’Orientació Laboral.
Durant l’any 2019 s’ha realitzat un curs d’Auxiliar de Supermercat Polivalent de 90 hores de teoria i 25 hores de pràctiques no professionals i dos cursos d’Informàtica bàsica de 21 hores cadascun. Un total de 25 persones aturades s’han pogut beneficiar d’aquestes accions de caràcter gratuït.
El lliurament dels diplomes ha anat a càrrec de la regidora d’Acció Social, Margaret Rovira, qui els ha animat a continuar formant-se destacant la importància d’estar preparat en un mercat laboral tant dinàmic i canviant. També ha felicitat a les persones que han realitzat la formació de supermercat i que, gràcies a les pràctiques, estan actualment treballant.
El 2020 està previst donar continuïtat a aquesta línia de treball amb noves accions dirigides a persones aturades per tal de millorar la seva probabilitat d’inserció al mercat laboral.