Home Portada La Llar de Jubilats de Torredembarra renova l’aula d’informàtica

La Llar de Jubilats de Torredembarra renova l’aula d’informàtica

981
0

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra han  presentat aquest matí la renovació de material de l’aula informàtica de la Llar de Jubilats. Concretament, s’han adquirit vuit ordinadors i una impressora que estaran al servei dels usuaris de l’espai.
El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, ha agraït a l’Obra Social “la Caixa” el finançament aportat per al projecte i la rapidesa en el seu atorgament. També ha ressaltat que la renovació de l’aula permetrà impartir classes amb millors equips i de manera més professional, amb la incorporació d’un professor.

El director d’Àrea de Negoci de CaixaBank, Miquel Costa, ha destacat el compromís de l’entitat amb el municipi de Torredembarra i s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb un col·lectiu tan ampli com el que representa l’Associació de Jubilats. També ha explicat que l’Obra Social “la Caixa” compta amb un pressupost anual de 500 milions d’euros, dels quals l’any passat se’n van destinar 30 a la demarcació de Tarragona, beneficiant 210.000 persones.

Per la seva part, el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Hilario Expósito López, ha agraït a l’Ajuntament i la Caixa el suport rebut, que ha permès la renovació total d’un material que havia quedat obsolet. En els darrers anys, unes 200 persones han après nocions bàsiques d‘informàtica en classes impartides per voluntaris de l’entitat.

D’altra banda, el regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, ha aprofitat la signatura del conveni entre l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació de Jubilats, per agrair també a CaixaBank que, fins al moment, hagi estat l’única entitat financera que ha respost positivament a l’Ajuntament des que es va aprovar la taxa per actuar contra els habitatges desocupats amb l’objectiu de destinar-los a lloguer social. En aquest àmbit, estan treballant conjuntament.