Home Política L’executiva local del PDeCAT a Torredembarra dimiteix en bloc i es dona...

L’executiva local del PDeCAT a Torredembarra dimiteix en bloc i es dona de baixa

558
0

L’executiva local del PDeCAT de Torredembarra, reunida en assemblea extraordinària i d’urgència, el 5 de setembre del 2020, ha decidit dimitir en bloc, per a incorporar-se al projecte Junts per Catalunya, del President Legítim Carles Puigdemont.
Tant el cap de llista, com els següents membres de la llista municipal, així com els fins ara associats i simpatitzants, creuen que els esforços que implica la seva militància política son encarats a defensar la independència del País, com a mesura urgent per a resoldre els reptes socials i econòmics que Torredembarra i Catalunya tenen per endavant.
La dimissió com a Associats del PDeCAT, segons el fins ara Cap Local Marc Francesch, “és una decisió dolorosa, que fa deixar enrere molta il·lusió i gent a qui tenim molta estima”, però davant la disjuntiva que s’ha anat imposant, el sentir de la militància de Torredembarra és d’absolut suport al President Puigdemont.
En aquest sentit, des de Torredembarra, sempre s’ha urgit al PDeCAT que es complis el mandat de transitar cap a Junts i que s’arribés a un acord. No ha estat possible fins al moment.
Així doncs, tot i el convenciment que la divisió no és el millor camí, la militancia en bloc no ha tingut cap dubte de quina era la millor ruta per assolir els reptes que té Torredembarra i Catalunya de manera immediata.
És per tot això, que s’encara aquest projecte també com una manera de fer nova, amb valentia i amb una comunicació amb la ciutadania i el partit directa i bidireccional. Fan aquest pas amb l’esperança que molta gent de Torredembarra se senti cridada a defensar aquest projecte i, per això, es posen a disposició dels vilatants.