Home Política Les IV Jornades de Mediació Policial de Torredembarra seran el 29 i...

Les IV Jornades de Mediació Policial de Torredembarra seran el 29 i 30 d’octubre

181
0
La Policia Local de Torredembarra organitza les IV Jornades de Mediació Policial que es realitzaran en dos dies, els propers 29 i 30 d’octubre, a l’Espai Cultural Sala del Mar, al passeig de Miramar 132-136 de la població, sota el títol “Mediació Policial present i futur: sempre aprenent”.
Programa dia 29:
De 8.30 a 9 h –  Recepció d’assistents i lliurament de credencials.
De 9 a 9.30 h – Taula inaugural de la Jornada.
Eduard Rovira, alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra.
Marta Pons, subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya.
Miguel Ángel Marchal, sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra.
De 9.30 a 10.30 h –  Primera ponència: “Mediació familiar”, a càrrec de Ricardo de Sosa, mediador professional, màster en Mediació, expert universitari en mediació policial, penal, especialista en mediació familiar i diplomat en Treball social.
D’10.30 a 11 h –  Pausa – cafè
D’11 a 12 h – Segona ponència: “Què és la resiliència”, a càrrec de Salvador Fuentes, agent de Policia Local de Benalmádena (Màlaga). Tècnic en mediació policial i comunitària.
De 12 a 13 h – Tercera ponència: “Mediació escolar”, a càrrec de Raül Aguilar, sotsinspector de Mossos d’Esquadra.
De 13 a 14 h – Col·loqui entre els tres ponents de la jornada, moderat pel caporal jubilat de la Unitat de Mediació UMET, Josep M. Cunillera.
Programa dia 30:
De 9.30 a 10.30 h – Primera ponència: “L’estructura del conflicte”, a càrrec de  Joan Jordán, sergent de la Policia Local de Sabadell (Barcelona), Premi Josep Redorta que es dona a treballs i estudis realitzats sobre la mediació i que es lliura durant el Congrés Iberoamericà de Mediació Policial de Vila-real (Castelló).
De 10.30 a 11 h –  Pausa – cafè
D’11 a 12 h – Segona ponència: “Mediació en l’oci nocturn”, a càrrec de Silvia Pizarro, especialista en mediació en zones d’oci nocturn, màster en Mediació i gestió col·laborativa de conflictes. Especialista en conflictes familiars i personals, màster en Intel·ligència emocional a les organitzacions, postgrau grafoanalista forense, pèrit grafopsicològic, màster en Direcció i planificació del turisme, diplomada en Turisme, postgrau en Inserció sociolaboral i responsable del Servei de mediació en l’oci nocturn de la Policia Local de Calella.
De 12 a 13 h – Tercera ponència: “Mediació policial: un canvi necessari” a càrrec de
Pascual Benet, professor d’IVASPE i de l’ESPAC, màster en Recursos humans, màster en Programació neurolingüística, màster en Psicologia clínica i de la salut, professor en la Càtedra de Mediació policial de la Universitat Jaume I de Castelló i coach executiu.
De 13 a 13.45 h – Col·loqui entre els tres ponents de la jornada moderat per Miguel Ángel Marchal, sotsinspector cap de la Policial Local de Torredembarra.
De 13.45 a 14.15 h – Cloenda de la Jornada
Eduard Rovira, alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra.
Miguel Ángel Marchal, sotsinspector Cap de la Policia Local de Torredembarra.