Home Entrevistes Les denúncies per incomplir les mesures de l’estat d’alarma ja pugen a...

Les denúncies per incomplir les mesures de l’estat d’alarma ja pugen a 14

569
0
La Policia Local centra els seus esforços en el control d’establiments i de confinament de la ciutadania
Des que es van prendre mesures de tancaments d’escoles i establiments i es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local de Torredembarra ha centrat les seves actuacions en quatre àmbits: control dels establiments, mesures de seguretat en els establiments, control del confinament i tasca pedagògica i assistencial.
En el control d’establiments, les principals actuacions es van centrar en el cap de setmana del 14 i 15 de març, realitzant al voltant de quaranta requeriments perquè es procedís al tancament principalment d’establiments de restauració. En aquests moments, la Policia Local continua supervisant que només estiguin obertes les botigues que tenen permís per a fer-ho, que són sobretot les del sector de l’alimentació, i que es compleixin les mesures de seguretat adients com són restringir el nombre de persones que hi poden accedir i que mantinguin les distàncies requerides.
Pel que fa al control del confinament, fins a data d’avui s’han identificat un total de 184 vehicles i 154 persones que es desplacen a peu i ja són 14 les persones denunciades. També es controla que els gossos que es poden passejar compleixin amb la normativa de portar el xip i estan inscrits en el Registre Municipal d’Animals de Companyia.
Amb tot, els agents de la Policia Local també realitzen tasques assistencials i pedagògiques.