Home Societat L’ASSOCIACIÓ DE PESSEBRISTES PREMIA ELS MILLORS PESSEBRES D’AQUEST NADAL

L’ASSOCIACIÓ DE PESSEBRISTES PREMIA ELS MILLORS PESSEBRES D’AQUEST NADAL

486
0
associació de pessebristes de torredembarra

Nova edició d’un concurs de pessebres que busca difondre les tradicions nadalenques i recordar el naixement de Jesús. Avui s’han lliurat els premis del XIV Concurs de Pessebres Memorial mossèn Anton Morell organitzat l’Associació de Pessebristes de Torredembarra. Hi han participat uns vin-i-i-cinc pessebres.

Els premis entregats són de caire cultural i formatiu. Tots els participants reben un diploma i un present. Els infants guanyadors van ser obsequiats, tant caganers com pastorets, amb un calendari d’advent (manualitat per muntar). A més a més, els pastorets han rebut una dotació de 20 euros per a material pessebrístic.

Els adults: el 1r premi amb 100€ i una caixa experiència, obsequi d’Artis Viatges, el 2n premi 75 euros i un sopar al Restaurant La Serra i el tercer premi 50 euros i un lot de vins. S’ha inclòs un accèssit valorat en 50 euros per al excepcional pessebre napolità realitzat per Agustín Martínez i Victoria De la Orden.

Els guanyadors per categories han estat. En categoria dels Caganers:

1r Rodrigo Rodenas Sebastián
2n Neus Negrié Ortega.
En dels Pastorets:

1r Abril i Carlota Mercadé Montaner,
2n Joel Garcia Busquets
3r Ignasi Segura Pascual.
En el concurs d’Adults els guanyadors van ser:

1r Joan Maria Busquets i Enric Huguet amb el pessebre de l’Església de St. Pere Apòstol de Torredembarra
2n lloc l’Església de St. Joan Baptista de Clarà, a Baix a Mar, una tasca d’equip: Ramon Julia, M. Josepa Masana, M. Antonieta  Casasús, M. Teresa Valls, Àngels Prats i Isabel Valls
3era posició: Jaume Ramon Castellví i M. Teresa Solé Pedrol.
Aquest concurs ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Parròquia Sant Pere Apòstol, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, Torredembarra Bloc, pels reportatge fotogràfic de l’entrega de premis, i als  establiments  i les botigues que ens han recolzat  en aquesta XIV edició del concurs: Bar Paulino, Tallers Torven, Òptica Gual, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, gelateria Gelatiamo, Joieria Gibert, Fusteria Plana, Perruqueria Anna, Pneumàtics Sant Jordi, Taller Siscu 2029, Autoescola Universal, Agència Artis Viatges, Restaurant La Serra i Gimnàs Zona Fitness.

Com marca la tradició, els pessebres s’han de mantenir fins la festivitat de la Candelera, el 2 de febrer.