Home Cultura L’Associació Fotoamigo no participarà en el carnaval de mascotes

L’Associació Fotoamigo no participarà en el carnaval de mascotes

493
0

L’Associació fotogràfica cultural torrenca  Fotoamigo no participarà en el Carnaval de Mascotes de Torredembarra tal i com estava acordat amb la regidoria de cultura. Se senten que des de la regidoria se’ls ha deixat de banda i no se’ls ha dispensat el tracte adequat que mereix qualsevol entitat de la població.

Creada fa pocs mesos, l’Associació va oferir-se per organitzar un photocall durant el Carnaval de Mascotes amb la voluntat de donar-se a conèixer i començar a col·laborar i a participar en la vida social de Torredembarra.

La intenció era fotografiar a tots els participants i entregar-los-hi al moment la instantània com a record, de manera gratuïta. Si bé la idea va ser acceptada inicialment per la regidoria, des d’aquell moment tot han estat un seguit de despropòsits que els ha portat a renunciar la seva col·laboració.

Oblidats en el programa 

La primera experiència negativa va ser que no els havien inclòs en el programa d’actes. Després d’escudar-se amb la impremta, finalment, es va reconèixer que havia estat un descuit de la persona de la regidoria que se n’encarregava.

Tot i això, com que l’associació ja havia fet la despesa i comprat el material (photocall, la tinta i el paper), van decidir continuar amb l’activitat. Ha resultat, però, que des de l’organització no sabien en quin lloc els havien d’ubicar i els hi van posar pegues per facilitar-los la infraestructura que necessitaven per l’activitat: una taula, un allargo i un punt de llum. L’equip informàtic i la impressora els cedia desinteressadament un soci de l’entitat.

Se’ls va assegurar que l’Ajuntament no disposava de cap allargo, un fet que no els hi ha resultat creïble.

El que va acabar decidir a suspendre la col·laboració ha estat l’exigència que presentin una factura en nom de l’associació per rebre una ajuda econòmica de 70 €, per sota del preu que costa l’activitat, i que havia estat acordada.

Per tots aquests motius, han renunciat a fer l’activitat i han demanat una reunió amb la regidora, amb qui fins ara no s’hi han pogut reunir –ni coneixen–; i estan a l’espera que els donin hora.