Home Portada L’Associació de veïns de Sant Jordi entreguen a l’Associació Matinada els diners...

L’Associació de veïns de Sant Jordi entreguen a l’Associació Matinada els diners recaptats d’un sorteig solidari i un quadre del pintor torrenc Palax

449
0
L’Associació de veïns del barri de Sant Jordi de Torredembarra han fet entrega a l’Associació Matinada de 206 € recaptats en el sortegi solidari celebrat durant les festes del barri.
El pintor torrenc Francisco Martínez Romero, anomenat Palax, el qual és veí del barri de Sant Jordi, va donar un quadre perquè es destinés a alguna causa solidària. La Junta de l’Associació va decidir donar els diners recaptats durant les festes a La Matinada, la qual porta 27 anys ajudant les persones amb discapacitat de Torredembarra.
El darrer dia de les festes, 28 d’abril, es va realitzar el sorteig i es va fer públic el número premiat durant el dinar de germanor del diumenge i es va publicar al compte de l’Associació a Facebook. Com que no va comparèixer cap persona amb el número afortunat, la Junta va decidir donar també a La Matinada el quadre del pintor Palax que s’havia sortejat.
La Junta de l’Associació de veïns de Sant Jordi agraeix públicament el pintor Palax la seva contribució a aquesta causa solidària. Així mateix, els veïns de Sant Jordi volen aprofitar l’avinentesa per reconèixer i destacar la gran i imprescindible tasca de l’Associació Matinada, presidida per la Júlia Ramon, per vetllar, sensibilitzar i lluitar pels drets i el benestar de les persones amb discapacitat de Torredembarra.