Home Política L’alcalde afirma que no ha donat una ordre il·legal

L’alcalde afirma que no ha donat una ordre il·legal

514
0

El comunicat d’alcaldia no aclareix amb quina intencionalitat el sotsinspector hauria fet arribar l’escrit a Fiscalia.

Dia tens a l’Ajuntament de Torredembarra després que es fes públic que l’alcalde de la vila s’havia vist embolicat en un incident relacionat amb una multa de trànsit i que aquest havia acabat a Fiscalia de la mà del Cap de la Policia.

De fet, segons a pogut saber el Mònic, a bon matí hi ha hagut una reunió amb el responsable policial on l’alcalde hauria expressat la seva preocupació i nerviosisme per aquest assumpte.

Poc després, hi ha hagut un desmentit oficial en què l’alcalde Eduard Rovira “ha reiterat amb rotunditat que en cap moment ha donat una ordre il·legal a agents de la Policia Local”.

També ha volgut deixar clar, per evitar males interpretacions, que el cap de la Policia Local no ha presentat cap denúncia al respecte, encara que el comunicat no aclareix amb quina intencionalitat el sotsinspector hauria fet arribar l’escrit a Fiscalia.

Segons el text fet públic, l’incident al qual fa referència la informació es va produir el 3 de febrer passat quan uns agents de la Policia Local havien demanat l’actuació de la grua municipal a Baix a Mar per a retirar un vehicle que es trobava aparcat en zona d’horari limitat. L’alcalde va assenyalar als agents que aturessin la petició de grua per a retirar un vehicle que es trobava aparcat en zona d’horari limitat, ja que no considerava que aquest espai fos “zona reservada de càrrega i descàrrega” (on sí és prevista l’actuació de la grua) i que esperessin ordres mentre parlava amb el cap de la Policia Local, però en cap moment va ordenar que no se’l sancionés per trobar-se aparcat fora de l’horari permès. Mentre l’alcalde parlava telefònicament amb el cap de la Policia Local, el propietari del vehicle va arribar i va marxar amb aquest. De fet, l’alcalde va indicar als agents que el propietari del vehicle havia marxat sense que li posessin cap multa.

A dia d’avui s’han retirat les llegendes “excepte càrrega i descàrrega” per evitar més confusions. Ha estat una decisió col·legiada de l’equip de govern de Torredembarra, basant-se en un informe de la prefectura de la Policia Local.