Home Agenda L’Ajuntament organitza la segona gimcana comercial de Nadal per dinamitzar el comerç...

L’Ajuntament organitza la segona gimcana comercial de Nadal per dinamitzar el comerç local

167
0

Es podrà participar des del 20 de desembre fins al 2 de gener, i se sortejaran nou premis entre tots els infants i joves que aconsegueixin omplir la butlleta de participació.

Els establiments que s’hi vulguin sumar, s’han d’inscriure abans del 13 de desembre.

La regidoria de Comerç, encapçalada per Rosana Dorantes, posa en marxa la segona edició de la gimcana comercial de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial local i donar a conèixer l’oferta d’establiments que hi ha a Roda de Berà.

La primera edició va tenir una gran acollida. Va reunir la participació de 90 infants i joves, 37 per a la categoria de 0 a 6 anys; 39 en la de 7 a 11 anys; i 14 joves en la categoria de 12 a 17 anys.

La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, des del 20 de desembre fins al 2 de gener.

Els i les participants hauran de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria n’ha amagat amb el logo de “Reactiva’t”. Quan trobin un d’aquests elements hauran de demanar a l’establiment que estampi el seu segell a la butlleta, a sobre de la imatge corresponent, i de la mateixa manera amb els set restants. Un cop hagin aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’hauran de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats abans del 3 de gener.

Totes les butlletes que estiguin degudament emplenades entraran en el sorteig d’increïbles regals. Per als infants de 0 a 6 anys la regidoria sortejarà una càmera de fotos, per al primer; una pissarra magnètica per al segon; i un patinet, per al tercer premiat. Pel que fa als nens i nenes de 7 a 11 anys, se sortejarà una tableta, un patinet i un joc. Els joves de 12 a 17 anys podran guanyar una tableta, el primer premi; una dessuadora, el segon; i un joc de taula, per al tercer premi.

El sorteig se celebrarà el 4 de gener, a les 12.30 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es podrà seguir també a través de Facebook Live de l’Ajuntament.

La butlleta de participació serà repartida entre els alumnes matriculats als diferents centres educatius de Roda de Berà, i també es podrà recollir a la consergeria de l’Ajuntament .

Els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans del 13 de desembre enviant un correu electrònic a reactivat@rodadebera.cat

El llistat d’establiments es publicarà el dia 14 de desembre als mitjans municipals.