Home Esports L’Ajuntament de Torredembarra obre divendres les inscripcions al Casal d’Estiu

L’Ajuntament de Torredembarra obre divendres les inscripcions al Casal d’Estiu

102
0
Tindrà lloc del 6 de juliol al 7 d’agost, amb totes les mesures de seguretat sanitària
La Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra han organitzat el Casal d’Estiu que enguany es durà a terme del 6 de juliol al 7 d’agost, i que estarà dirigit per la Fundació Pere Tarrés. El casal comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar al màxim el risc de contagi per la Covid-19.
L’activitat va dirigida a nens i nenes de 3 a 14 anys. De fet, una de les novetats d’enguany és que s’ha augmentat l’edat per a poder participar-hi, passant dels 12 als 14 anys. També es comptarà amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent, per a mantenir les mesures de distanciament, i es realitzaran activitats a Cal Dània (relacionades amb l’agricultura ecològica), a la piscina i a la platja. El centre d’interès en aquesta edició són els objectius sostenibles, sota el títol “Siguem el canvi que volem al món”. Les activitats pròpies del casal es desenvoluparan majoritàriament a l’aire lliure.
L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 25 € per setmana. En cas de voler el servei d’acollida (de 8 a 9 h i de 13 a 14 h), caldrà afegir-hi 5 €. El preu del casal per setmana serà de 15 € per a famílies monoparentals, nombroses i a partir del segon germà). De fet, els preus es portaran a aprovació en el ple de l’Ajuntament d’aquest dijous, 18 de juny, i representen una rebaixa respecte a l’any anterior de 5 € per setmana.
Les inscripcions es podran dur a terme a peretarres.org/estiu/casals
Més informació: 977 24 99 24 sseetarragona@peretarres.org