Home Portada L’Ajuntament condemna la irresponsabilitat i la insolidaritat d’aquests joves

L’Ajuntament condemna la irresponsabilitat i la insolidaritat d’aquests joves

834
0

Aquesta matinada de diumenge s’ha produït una concentració d’una cinquantena de joves a la platja dels Muntanyans fent “botellón”. Dues patrulles de la Policia Local i una dotació ARRO dels Mossos d’Esquadra s’han dirigit al lloc dels fets i, quan han arribat, els concentrats han fugit corrents per la mateixa platja i per l’espai natural, deixant el lloc en un estat de brutícia lamentable. La policia ha pogut identificar i denunciar un dels joves.

Des de l’Ajuntament es condemnen aquest tipus de trobades, no només per estar prohibida la pràctica del “botellón” i no respectar les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, sinó per la insolidaritat i manca de responsabilitat que comporta vers a la majoria de la ciutadania que està fent un gran esforç per evitar la propagació d’aquesta greu malaltia.

En la situació que malauradament estem vivint, els cossos policials són una eina de control de l’aplicació de les mesures previstes, però és impossible arribar a tot arreu i abastar el conjunt de tots els ciutadans i ciutadanes. Per aquest motiu, es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania, especialment i en aquest cas als joves, per lluitar tots junts contra la Covid-19.

D’altra banda, aquesta nit la Policia Local ha rebut trucades per queixes de soroll de joves a la zona de la Paella i també sobre l’horari de tancament de bars en diferents punts del municipi. En el cas de la platja de la Paella, no s’ha detectat cap concentració ni molèsties acústiques quan s’ha arribat al lloc. Pel que fa al tancament d’establiments de restauració, s’ha aixecat una acta per incompliment de l’horari màxim permès que en aquests moments és l’1 de la matinada. Aquest matí, s’ha detectat que alguns lavabos públics del passeig Marítim tenien els panys trencats.