Home Portada L’Ajuntament atorga el contracte del servei de desbrossament de zones verdes a...

L’Ajuntament atorga el contracte del servei de desbrossament de zones verdes a la Fundació Privada Onada

318
0

La Junta de Govern Local de Torredembarra va aprovar el 17 de gener l’adjudicació del contracte del servei de desbrossament de zones verdes al municipi de Torredembarra a la Fundació Privada Onada per un valor de 173.844 € (IVA exclòs), després que participessin en el procediment quatre empreses. Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament de Torredembarra adjudica un contracte reservat a centres especials de treball, tal com ha ressaltat el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino.

Cal recordar que la Llei de contractes del sector públic preveu que les administracions públiques puguin dur a terme procediments de contractació reservats només a la participació de centres especials de treball, amb l’objectiu de promoure la contractació de treballadors discapacitats o en risc d’exclusió social.

Els treballs contemplats en el contracte amb la Fundació Onada tenen com a objectiu garantir el bon estat de les zones verdes. Això comportarà l’actuació sobre un total de 179.287 m2, que actualment corresponen a 51 espais. De totes maneres, la relació de les zones no és una llista tancada i pot ser modificada per ampliació, reducció, incorporació de noves zones, etc. La durada del contracte és de quatre anys amb la possibilitat d’una pròrroga d’un any.