Home Agenda La Regidoria de Turisme presenta la visita virtual al Castell dels Icart...

La Regidoria de Turisme presenta la visita virtual al Castell dels Icart de Torredembarra

263
0

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la visita virtual al Castell dels Icart, actual seu de l’Ajuntament. Es tracta d’una visita que permet recórrer l’espai en 360º i que ja està disponible en el següent web:https://castell.turismetorredembarra.cat/castell/ des d’on les persones que el visitin podran descobrir la història d’aquest castell, únic edifici civil de nova planta del Renaixement català que es conserva a Catalunya.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és seguir posant en valor el patrimoni històric del municipi. A més, aquesta tardor es realitzaran un seguit de visites guiades presencials al Castell i Nucli antic, la primera el dilluns 11 d’octubre, a les 18 h, i diverses visites guiades al Far. Les reserves ja es poden fer al web https://www.turismetorredembarra.cat/

El Castell dels Icart és el segon edifici emblemàtic de Torredembarra que disposa de visita virtual. El primer va ser el Far que està disponible en aquest enllaç:
https://www.turismetorredembarra.cat/fartorredembarra/