Home Agenda La Regidoria de Cultura presenta el concert del Cor de Cambra Femení...

La Regidoria de Cultura presenta el concert del Cor de Cambra Femení Scherzo el 16 d’octubre, a l’Església de Sant Pere Apòstol

224
0

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el concert del Cor de Cambra Femení Scherzo que tindrà lloc el pròxim 16 d’octubre, a les 21 h, a l’Església de Sant Pere. Es tracta d’un acte gratuït, amb reserva prèvia a festes@torredembarra.cat L’activitat compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Parròquia de Sant Pere Apòstol.

Sota la direcció d’Elisenda Carrasco i amb Andrés Moya al piano, oferiran peces musicals d’Otto Fisher, Alejandro Yagüe, Josep Vila, Franz Biebl, Eduard Toldrà, Sergei Rachmaninov, Randall Stroope, Ramiro Real i Gwyneth Walker.

El Cor de Cambra Femení Scherzo és un conjunt vocal de Vila-seca, creat l’any 1989. La majoria de les seves components – moltes d’elles formades al Conservatori Professional de Música de Vila-seca – es dediquen professionalment a la docència musical.

Ha actuat arreu de Catalunya i a diverses localitats de l’Estat, participant en produccions amb orquestres com l’OBC o l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Barroca Catalana i l’Orquestra Julià Carbonell. A més, el Cor Scherzo ha obtingut diversos premis internacionals.