Home Agenda La Regidoria d’Acció Social programa uns tallers gratuïts d’activitat física per a...

La Regidoria d’Acció Social programa uns tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre

101
0

S’adopten protocols per la Covid-19 mentre no es pugui fer l’activitat habitual de gimnàstica

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, ha programat uns tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran, de caire puntual. S’han previst durant aquest període de pandèmia per la Covid-19 i les actuals mesures de seguretat sanitària, que no permeten iniciar l’habitual activitat de gimnàstica per a la gent gran que s’organitza cada any. Segons ha explicat la regidora d’Acció Social, Marga Rovira, amb aquests tallers s’ajuda aquest col·lectiu de persones a mantenir una bona forma física tan necessària per a la salut.

Aquests tallers tindran lloc els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020 i les activitats previstes són de força, resistència, flexibilitat, pilates i respiració. El mes d’octubre es duran a terme els dies 6, 8, 20 i 22, en dos grups reduïts (el primer de 9 a 10 h i el segon de 10 a 11 h), a la Zona Esportiva Municipal i al Pavelló Sant Jordi.

Les inscripcions es faran els dies 1 i 2 d’octubre, de 10 a 12 h, telefonant al 671 011 049.

El protocol de mesures per la Covid-19 és el següent:

Aforament limitat de grups de 20 persones. Ús de mascareta en tot el recinte fins que es comenci a fer l’activitat. Desinfecció de calçat a l’entrada del pavelló i desinfecció de mans. Control de temperatura. Els usuaris i usuàries hauran de signar un full de responsabilitat. Cal canviar-se el calçat abans d’accedir a la pista. No es podrà fer ús de vestuaris ni de dutxes.  Cada usuari i usuària ha de portar la seva tovallola. En cas que s’utilitzi material i estores, el responsable de l’activitat el desinfectarà.