Home Portada La Policia Local de Torredembarra deté tres individus en els darrers dies

La Policia Local de Torredembarra deté tres individus en els darrers dies

883
0
Entre el 23 i el 26 de febrer, la Policia Local de Torredembarra ha detingut tres persones en tres actuacions diferents, una per desordre públic i dues per robatori.
23 de febrer. Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada del dissabte, agents de la Policia Local que es trobaven als voltants de l’envelat de l’aparcament de Mañé i Flaquer, on se celebrava la festa nocturna de Carnaval, van detenir un individu com a presumpte autor de desordres públics, a més de resistència, desobediència i manca de respecte i consideració a l’autoritat.
25 de febrer. Al voltant de tres quarts de nou del vespre, la Policia Local va rebre una trucada alertant que hi havia un jove robant als vestuaris de la Zona Esportiva. Una vegada al lloc, els agents van detenir un jove com a presumpte autor del robatori de disset mòbils i diverses carteres que havien estat sostretes del vestuari del camp de futbol i que es van trobar sota vehicles aparcats en una zona propera.
26 de febrer. Aquest matí, a dos quarts de quatre de la matinada, agents de la Policia Local que realitzaven vigilància de paisà han detectat com una persona aparcava el seu vehicle davant d’un establiment de restauració del passeig de Miramar, baixava i s’enfilava per una tanca per accedir a l’interior de l’esmentat establiment. Els agents han accedit al restaurant i han detingut un individu. Posteriorment, han escorcollat el vehicle i han decomissat diferents objectes per la seva dubtosa procedència.