Home Agenda La platja de la Paella acull aquest dissabte el 4t Beach Flag...

La platja de la Paella acull aquest dissabte el 4t Beach Flag Torredembarra

226
0

El club de futbol flag Torredembarra Lizards acull aquest dissabte, 18 de setembre, un dels esdeveniments més esperats de l’any per a l’entitat. Es tracta del Beach Flag Torredembarra, que aquest cap de setmana celebrarà ja la seva quarta edició en categoria Open Mixta, amb la participació de prop de 200 jugadors i jugadores de diferents punts de l’Estat. Seran 16 els equips que competiran en aquesta nova convocatòria del campionat, l’única a nivell estatal de flag platja, a la zona esportiva de la platja de la Paella, de 10 h a 20 h.

Fins ara, l’esdeveniment se centrava en l’àmbit català i presentava un caràcter més amateur, però aquest any es fa un pas endavant, dotant-lo de més professionalitat i obrint la participació a l’àmbit estatal.

Per a això, es compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA), de la Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA), de Flag Corner, de Flag Action i dels recentment recuperats Barcelona Dragons.